Légiósok: Nagy Dominik ezért választotta a Legiát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.09. 09:52
Nagy Dominik, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa magyar válogatott játékosa a klub honlapjának adott interjút.

„Remélem, sikeres lesz a csapat, és jó szezont zárunk, boldog vagyok, hogy itt lehetek – idézi a legia.com a 21 éves Nagy Dominikot. – Annak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban még a Ferencvárosban játszottam, természetesen minden Legia-mérkőzést megnéztem.”Nagy Dominikot. – Annak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban még a Ferencvárosban játszottam, természetesen minden Legia-mérkőzést megnéztem.”

Amikor stílusáról kérdezték, az egyszeres magyar válogatott játékos elmondta, imádja az egy az egy elleni párharcokat, szeret cselezni – ugyanakkor hozzátette, noha alapvetően a támadásokban van elsődlegesen szerepe, ha arra van szükség, visszazár, s a védekezésből is kiveszi a részét.

„A Legia nagy múltú klub, ez a váltás egyértelműen előrelépés, mind az életemben, mind a karrieremben – felelte Nagy a kérdésre, miért épp a lengyel gárdát választotta. – A Varsóba való szerződésem előtt többször is beszéltem Nikolics Nemanjával, megerősített benne, jó ötlet, hogy ideigazoljak.”

A támadó elmondta, célja, hogy hamar beilleszkedjen, emiatt már tanulja a lengyel nyelvet.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik