D. Á. 2020.07.04 19:57 Frissítve: 2020.07.08 17:27

Légiósok: Nagy Ádámék újabb veresége után menesztették az edzőt

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Bristol City hazai pályán 1–0-ra kikapott a Cardiff Citytől, Nagy Ádám ezúttal is végig a pályán volt. A mérkőzést követő órákban a klub bejelentette, hogy menesztette Lee Johnson menedzsert.

Nagy Ádám a Cardiff City elleni meccset is végigjátszotta (Fotó: imago-images.de)

 

Tovább folytatódik a Bristol City rossz sorozata: Nagy Ádám együttese az újrakezdés óta mind a négy bajnokiját elvesztette, ezúttal a Cardiff Citytől kapott ki hazai környezetben 1–0-ra.

Nagy Ádám már a múltkori, Nottingham Forest elleni találkozót is végigjátszotta, ez most is így volt a walesi alakulat ellen.

A Bristol Citynek a sorozatos vereségek ellenére sem kell aggódnia a kieséstől, hiszen 55 ponttal a tabella 12. helyén áll, s 11 pont választja el a 22. pozícióban lévő Middlesbrough-tól.

FRISSÍTÉS (19.45)

A Bristol City vezetősége az újabb vereség után úgy döntött, hogy meneszti Lee Johnsont, akinek az irányítása alatt a magyar válogatott középpályás élvezte a bizalmat az elmúlt meccseken. A 39 éves szakembert a 2015–2016-os idényben nevezték ki, szerződése 2023-ig szólt. 

Az idény végéig – azaz öt mérkőzésre – a másodedző Dean Holden veszi át a Bristol City irányítását. 


ANGOL MÁSODOSZTÁLY – CHAMPIONSHIP
41. FORDULÓ

Bristol City–Cardiff City 0–1
Bristol City: Nagy Ádám végigjátszotta a mérkőzést.