Légiósok: Nagy Ádám nem volt a Bristol City keretében

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.02.12. 23:09
Nagy Ádám nem lépett pályára az angol másodosztályú Bristol Cityben, ahogyan Bogdán Ádám sem a skót élvonalbeli Hibernianben – az angolok 3–2-re, a skótok 3–0-ra győztek. A ciprusi élvonalban folytatták a decemberben félbeszakadt Pafosz–Apollon mérkőzést, amelyen Szalai Attila pályán volt – csapata 3–2-re kikapott. Nagy Dominik egy félidőt kapott a Panathinaikoszban a PAOK ellen 1–0-ra elvesztett Görög Kupa-mérkőzésen.

Noha Nagy Ádám a legutóbbi meccsen csereként pályára lépett, ezúttal nem volt a Bristol City keretének tagja. Csapata ennek ellenére már a 60. percben 3–0-ra vezetett, s a végén lőtt kettőt a Derby, de nem engedte ki a kezéből a győzelmet a Bristol.Nagy Ádám a legutóbbi meccsen csereként pályára lépett, ezúttal nem volt a Bristol City keretének tagja. Csapata ennek ellenére már a 60. percben 3–0-ra vezetett, s a végén lőtt kettőt a Derby, de nem engedte ki a kezéből a győzelmet a Bristol.

Bogdán Ádám ugyan ott volt a Hibernian kispadján, ám nem kapott lehetőséget a Ross County ellen 3–0-ra megnyert találkozón.

Nagy kérdés volt, mi lesz Szalai Attilával, aki vírusos megbetegedéssel küzdött. A Pafosz elleni meccset ugyanis a meccs 2. percében félbeszakították decemberben, a magyar védő ekkor a pályán volt – az Apollonnak el kellett volna használnia egy cserelehetőséget, amennyiben Szalai továbbra is betegeskedik. A 22 éves játékos azonban játszott a meccsen, csapata viszont 3–2-re kikapott.

Nagy Dominik csupán 45 percet játszott a Görög Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. A Panathinaikosz a második meccsen is kikapott a PAOK-tól (0–1), és összesítésben 3–0-val esett ki.

FEBRUÁR 12., SZERDA

ANGLIA, CHAMPIONSHIP
32. FORDULÓ

Bristol City–Derby County 3–2
Bristol: Nagy Ádám nem volt a keretben.

CIPRUS, 1. DIVISION
14. FORDULÓ

Pafosz–Apollon Limassol 3–2
Apollon: Szalai Attila végigjátszotta a mérkőzést.

GÖRÖGORSZÁG, GÖRÖG KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

Panathinaikosz–PAOK 0–1 – az első mérkőzésen: 0–2
Panathinaikosz: Nagy Dominikot a félidőben lecserélték.

SKÓCIA, PREMIERSHIP
26. FORDULÓ
Hibernian–Ross County 3–0
Hibernian: Bogdán Ádám nem lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik