nemzetisport.hu 2020.02.20 09:44 Frissítve: 2020.02.20 10:27

Légiósok: Nagy Ádám nem sérülés miatt hiányzott a Bristolból

Hosszabb összeállítást közöl a BristolLive az angol másodosztályban 7. helyen álló Bristol City hiányzóiról. A cikkből kiderül, a csapat magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám betegség miatt hagyta ki a legutóbbi két bajnoki meccset.

Nagy Ádám szombaton térhet vissza a pályára az angol másodosztályú Bristol Cityben (Fotó: AFP)

 

„Nem jó a helyzetünk, a tegnapi edzésen csak tizenketten voltunk – idézi a BristolLive a szerdai cikkében a Bristol City menedzserét, Lee Johnsont, akinek csapatából többen sérültek, és az elmúlt napokban betegség miatt is jó néhányan kidőltek – Abban bízom, hogy gyorsan változik a helyzet, és a pénteki edzésen már megközelítjük a húsz főt.”

A csapat magyar középpályása, Nagy Ádám péntektől edz újra társaival, de múlt héten, a Leeds United ellen 1–0-ra elveszített bajnokin még nem szerepelt a keretben, ugyanis előtte több mint egy hétig nem tréningezett vírusos betegség miatt.  

Nagy Ádámmal kapcsolatban januárban írtunk arról, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem kell megműteni a bokáját, rendbe jött a lába, bár egy másik, kisebb sérülés miatt január második felében sem lépett pályára.

Az elmúlt bő egy hónapban, január 18-tól számolva a Bristol City hat bajnokit játszott, de Nagy Ádám csak egyszer, a Birmingham City ellen (1–3) állt be 24 percre még február 7-én. Viszont most már teljes értékű munkát végez, így szombaton, a Championshipet vezető West Bromwich Albion elleni hazai bajnokin újra pályára léphet. 

2020.07.01 19:37:32

Légiósok NAGY ZSOLT, NAGY-PÁL TAMÁS, TÖRÖK ATTILA (Dunaszerdahely), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Dunaszerdahely 1–1 után hiába dolgozott ki ellenfelénél több helyzetet, két gólt kapott a hajrában.

2020.06.28 16:33:21

Légiósok K. T. I.

A háromgólos hazai siker mellé ehhez a Wolfsberger győzelme is kellett a LASK Linz otthonában. Szoboszlai újabb gólpasszt adott.

2020.06.27 08:33:27

Légiósok SMAHULYA ÁDÁM

„Sok pluszmunkát végeztem az elmúlt hónapokban, ez így lesz a jövőben is, de profi futballistaként szerintem ez a minimum.”