Légiósok: Nagy Ádám hetekre kidőlt, szinte biztosan nem játszik Szlovákia ellen

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2019.08.20. 21:08
null
Nagy Ádám kiesése nagy gondot okozhat Marco Rossinak (Fotó: Rogan/JMP)
Habár az előzetes hírek szerint Nagy Ádám is pályára lépett volna a Bristol City keddi bajnokiján, a magyar középpályás végül nem került be a keretbe, sőt, kiderült, hogy heteket lesz kénytelen kihagyni.

Nagy Ádám kiválóan mutatkozott be új csapatában, már a Birmingham City elleni debütáló meccsén elégedettek voltak vele, a hétvégén pedig megszerezte az első gólját is a QPR ellen (a kettő között csereként pályára lépett a Ligakupában is). A válogatott középpályás bokája nem sokkal a gólja után sérült meg, s bár eleinte arról lehetett hallani, hogy csak elővigyázatosságból cserélték le, kiderült, hogy a vártnál nagyobb a baj.

A Derby County elleni mérkőzést megelőzően Lee Johnson menedzsert kérdezték a hiányzó Nagy Ádámról, és ő nem szolgált pozitív hírekkel.

„Hamarosan biztosat is tudunk már mondani. Nem súlyos bokasérülésről beszélünk, ahhoz viszont elég komoly, hogy négy hétig a pályán kívül tartsa. Bízunk benne, hogy jól halad majd a felépülése – ehhez lejjebb kell mennie a duzzanatnak –, de az is előfordulhat, hogy műteni kell. Egy specialista alaposabban is kivizsgálja hamarosan.”

Ez azt jelenti, hogy a Bristol City légiósa szinte biztosan kihagyja a szeptember 9-i, Szlovákia elleni Eb-selejtezőt, akárcsak klubcsapata következő három-négy bajnokiját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik