B. Á. 2019.08.20 21:08 Frissítve: 2019.08.20 21:33

Légiósok: Nagy Ádám hetekre kidőlt, szinte biztosan nem játszik Szlovákia ellen

Habár az előzetes hírek szerint Nagy Ádám is pályára lépett volna a Bristol City keddi bajnokiján, a magyar középpályás végül nem került be a keretbe, sőt, kiderült, hogy heteket lesz kénytelen kihagyni.

Nagy Ádám kiesése nagy gondot okozhat Marco Rossinak (Fotó: Rogan/JMP)

 

Nagy Ádám kiválóan mutatkozott be új csapatában, már a Birmingham City elleni debütáló meccsén elégedettek voltak vele, a hétvégén pedig megszerezte az első gólját is a QPR ellen (a kettő között csereként pályára lépett a Ligakupában is). A válogatott középpályás bokája nem sokkal a gólja után sérült meg, s bár eleinte arról lehetett hallani, hogy csak elővigyázatosságból cserélték le, kiderült, hogy a vártnál nagyobb a baj.

A Derby County elleni mérkőzést megelőzően Lee Johnson menedzsert kérdezték a hiányzó Nagy Ádámról, és ő nem szolgált pozitív hírekkel.

„Hamarosan biztosat is tudunk már mondani. Nem súlyos bokasérülésről beszélünk, ahhoz viszont elég komoly, hogy négy hétig a pályán kívül tartsa. Bízunk benne, hogy jól halad majd a felépülése – ehhez lejjebb kell mennie a duzzanatnak –, de az is előfordulhat, hogy műteni kell. Egy specialista alaposabban is kivizsgálja hamarosan.”

Ez azt jelenti, hogy a Bristol City légiósa szinte biztosan kihagyja a szeptember 9-i, Szlovákia elleni Eb-selejtezőt, akárcsak klubcsapata következő három-négy bajnokiját.

2019.09.10 08:52:00

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Hazajött Amerikából, de csak azért, hogy áldozatra képes játékosokat keressen a Sporting Kansasnek.

2019.08.28 12:10:08

Légiósok KAMLER JÁNOS

„Amikor hétfőn Mainzba érkeztem, előtörtek az emlékek, annyi minden szép eszembe jutott.”

2019.08.27 23:39:39

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Felfoghatatlanul nagy a verseny, hatalmas a konkurencia.