Légiósok: Megyeri Törökországban van orvosi vizsgálaton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.09.13. 18:33
null
Törökországban tényként kezelik, hogy Megyei a Göztepében folytatja (Forrás: aksam.com.tr)
Több török oldal is tényként közli, hogy Megyeri Balázs már Izmirben van, orvosi vizsgálaton vesz részt az élvonalbeli Göztepénél, és hamarosan be is jelenthetik a szerződtetését, miután a klub szóban már megegyezett a magyar kapussal.


Az aksam.com.tr híre szerint Megyeri Balázs személyében megtalálta új kapusát a török élvonalbeli Göztepe, amely régóta keresett új játékost a posztra, miután a nyáron két kapuvédő is távozott a klubtól.

Több török oldal is közölte, hogy Megyeri már Izmirben tartózkodik, orvosi vizsgálaton vesz részt, mely után hivatalosan is bejelenthetik a szerződtetését, szóban már megegyeztek a 30 éves, egyszeres magyar válogatott labdarúgóval. Mint ismeretes, Megyeri az elmúlt két évben a görög Atromitoszban szerepelt, melynél a nyáron lejárt a szerződése, azóta az MTK-tól kért és kapott edzéslehetőséget.

A mértékadó Transfermarkt már a Göztepe keretében tünteti fel Megyerit. A török klub az előző idényben a 11. helyen zárt az élvonalban, az új évad 1. fordulójában pedig szombaton 5–1-re győzött a Denizlispor ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik