Légiósok: Megyeri cáfolt, de bizonytalan a jövőjét illetően

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.23. 09:51
Megyeri Balázs, a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympiakosz kapusa elmondta, nem tudja még, mit hoz a jövője, de tiszteli az Olympiakoszt, és nem írt alá szerződést egyetlen másik klubbal sem.

Mint beszámoltunk róla, görög lapértesülés szerint Megyeri előrehaladott tárgyalásokat folytat az Olympiakosszal a hosszabbításáról, és most a játékos is cáfolta, hogy megállapodása lenne egy másik klubbal.Megyeri előrehaladott tárgyalásokat folytat az Olympiakosszal a hosszabbításáról, és most a játékos is cáfolta, hogy megállapodása lenne egy másik klubbal.

„Az utóbbi hetekben rengeteg pletykát olvastam a jövőmmel kapcsolatban a médiában – írja Megyeri Balázs a Facebook-oldalán. – Először is szeretném egyértelművé tenni, hogy nem írtam alá egyetlen másik klubhoz sem. Az Olympiakosz játékosa vagyok csaknem öt éve, mindennap keményen dolgozom, mindenemet odaadom a csapatért.”

„Imádom ezt a klubot, tisztelem az elnökünket, valamint a szurkolókat, és semmi tiszteletlent nem tennék az Olympiakosz családjával szemben. Igaz, hallottam más csapatok érdeklődéséről, de Görögországban csak az Olympiakosz érdekel, ebben pedig senki sem kételkedhet. Hiszem, hogy ezekben az években meg tudtam mutatni az elkötelezettségemet, valamint hogy milyen ember és sportoló vagyok.”

„Jelen pillanatban nem tudom, mit hoz a jövő a számomra, még fiatal vagyok és szeretnék futballozni. Napról napra jobb akarok lenni, és valóra váltani gyerekkori álmaimat. Most azonban szeretnék a napi munkára és a csapat céljaira koncentrálni. Hálás vagyok a sok bátorításért és támogatásért!”

Megyeri ebben a szezonban csak három bajnokin védhette az Olympiakosz kapuját, mivel a pireuszi csapatnak általában a spanyol Robertóval kezdődik az összeállítása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik