HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.06.20 19:06 Frissítve: 2016.06.20 19:24

Légiósok: Megyeri a német másodosztályban folytatja

A német második ligás Greuther Fürth labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Megyeri Balázst, a Getafe magyar válogatott kerettag kapusát. A Fürth – amely korábban több magyar játékost (Stieber Zoltán, Korcsmár Zsolt, Varga József) is alkalmazott – Sascha Burchert személyében a Herthától is szerződtetett kapust.

HIRDETÉS
Megyeri Balázs mellett három másik kapust is szerződtetett a Fürth (Fotó: Twitter/Megyeri Balázs)

 

Megyeri Balázsnak a Greuther Fürth lesz a harmadik csapata légiósként a görög Olympiakosz Pireusz és a spanyol Getafe után. Az 1990-es születésű magyar labdarúgó a 2015–2016-os szezonban csak két kupamérkőzésen őrizte a Getafe hálóját, a bajnokságban nem vetették be.

„Egyáltalán nem magától értetődő, hogy ilyen tartalmas szakmai életrajzzal valaki a német második vonalba igazol – kommentálta a magyar kapus szerződtetését Ramazan Yildirim sportigazgató. – Nagyon örülünk, hogy meggyőző érvekkel ide tudtuk csábítani. Személyében olyan kapust igazoltunk, aki a nemzetközi színtéren már sok tapasztalatot szerzett, és aki a tárgyalások során igen kedvező benyomást tett ránk.”

Érdekesség, hogy nem Megyeri az egyetlen kapus, akinek szerződtetését bejelentette a Fürth. Sascha Burchert személyében a Herthától tapasztalt és bizonyítani vágyó hálóőr érkezett, akit ráadásul Christian Fiedler kapusedző már régebbről ismer.

Kapus a Stuttgartból igazolt Marius Funk és Dominik Koch is: előbbi 20 esztendős és német utánpótlás-válogatott, utóbbi még csak 17 – őt az utánpótlásba szerződtették a fürthiek.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.04 23:46:15

Légiósok BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Örülnék, ha Dzsudzsák Balázs egyszer, akár pályafutása végeztével őszintén beszélne döntéseinek miértjéről, az előtte kinyíló vagy éppen bezáruló kapukról, mert ha valamit hiányolok még pályafutásával kapcsolatban, az az, hogy sohasem derült ki, mit miért választott.

2018.11.27 14:40:45

Légiósok nemzetisport.hu

Gráczer Zoltán országszerte bemutató edzéseket tartott, közben ő is leckét kapott nyitottságból, tiszteletből.

2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS