Légiósok: megvan Dzsudzsák Balázs új klubja

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.02.07. 09:29
null
Megvan Dzsudzsák Balázs új klubja (Fotó: instagram.com/ittihadkalbafc)
Megvan Dzsudzsák Balázs új klubja: a helyi forrásokhoz hasonlóan a Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy a magyar válogatott támadó az egyesült arab emírségekbeli al-Ainnál folytatja a pályafutását. 

Mint beszámoltunk róla, az al-Ittihad Kalba a napokban váratlanul megvált Dzsudzsák Balázstól. A döntés a helyi futballtársadalmat is meglepte, az egyik egyesült arab emírségekbeli lap szerint a magyar játékost egyenesen sokkolta.

Egybehangzó arab sajtóértesülések szerint már meg is van a magyar válogatott támadó új klubja. A helyi futballhírekre szakosodott UAESoccer már hivatalosnak tekinti, miszerint Dzsudzsák a szintén egyesült arab emírségekbeli, a bajnokságban jelenleg az 5. helyen álló – két mérkőzéssel kevesebbet játszó – al-Ainnál folytatja a pályafutását. Mint megírtuk, épp az al-Ain szurkolói voltak, akik Dzsudzsák szerződtetését követelték, miután a Kalba szerződést bontott a játékossal.

Az al-Ain egyelőre nem adott hírt Dzsudzsák érkezéséről, ám a Nemzeti Sport úgy tudja, hogy az egyezség valóban megszületett, s hamarosan bejelentik a magyar játékost az új klubjánál.

A hírrel kapcsolatban elértük Vörösbaranyi Józsefet, Duzsudzsák menedzserét, aki nem cáfolta az értesülést, de nem is kívánta kommentálni.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik