Légiósok: Még nem találkoztunk, de egyszer sor kerül rá – Kalmár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.04. 11:01
A Bild interjút készített Kalmár Zsolttal, az RB Leipzig magyar válogatott középpályásával, aki – az állandó játéklehetőség reményében – a tavaszi szezont a szintén a Bundesliga 2.-ben szereplő FSV Frankfurtnál tölti kölcsönben. A 20 esztendős játékos bízik benne, hogy már a hétvégén bemutatkozhat új csapatában.

A német másodosztály 14. helyén álló FSV Frankfurt vasárnap a kilencedik helyezett Karlsruhe otthonában kezdi meg a tavaszi szereplését.

„A Leipzigben nem gyakran játszottam, remélem, Frankfurtban nagyobb szerepet kapok. A célom, hogy bekerüljek az Európa-bajnoki keretbe, de ehhez rendszeresen pályára kell lépnem. Mindennap százszázalékos erőbedobással edzek, és vasárnap tagja leszek a meccskeretnek. A középpályán bármelyik poszton tudok futballozni” – mondta Kalmár a Bildnek.

A fiatal játékost Bernd Storck szövetségi kapitány segítőjéről, Andreas Möllerről is faggatták, aki Frankfurtban született, és profi pályafutását az Eintrachtban kezdte.

„Nem találkoztam még vele, de úgy gondolom, hamarosan sor kerül rá. Remélem, egyszer eljön a meccsemre” – bizakodott Kalmár.

A Karlsruhe és az FSV Frankfurt vasárnapi mérkőzése 13.30 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik