T. M. 2019.09.13 11:27 Frissítve: 2019.09.14 00:31

Légiósok: Marco Rossi olasz topcsapatnál képzelné el Szoboszlait

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával, Marco Rossival készített interjút az olasz Interdipendenza, amiben szó esett Szoboszlai Dominikről is. Az olasz tréner szerint jó választás lenne a 18 éves középpályás részéről, ha a Serie A-ba igazolna.

 

Szoboszlai olasz topcsapatnál folytatja? (Fotó: Tumbász Hédi)

 

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a magyar futball egyik legígéretesebb tehetségét el tudná képzelni az olasz élvonalbeli bajnokságban, és szerinte reális esély van arra, hogy ott folytatja pályafutását.

„Sosem avattak bele az ajánlatok részleteibe, de tudom, hogy jelentős érdeklődés van iránta Olaszországból. Ő pedig nagyon szereti az olasz focit, jobban, mint mások. A Serie A-ban jelentősen fejlődhetne, valamint gyorsulhatna a játéka.”

Marco Rossi ugyanakkor nem a Juventusnál, hanem a torinóiak mögötti négy topklubnál tudná elképzelni Szoboszlai Dominiket.

Ő egészen biztosan az egyik nagy csapathoz akar majd szerződni. A Juventus érdeklődött iránta korábban, ám abból nem lett semmi. A két római (Lazio, Roma), valamint a két milánói csapat (Milan, Inter) között nagy harc lesz érte. A következő két átigazolási időszak mérföldkő lesz a karrierje szempontjából. Én nagyon örülnék, ha a Serie A-ban folytatná, ugyanakkor a Bundesliga is tökéletes választás lenne. Ezekben a bajnokságokban sokat fejlődhetne taktikailag, ami a válogatott szempontjából is fontos lenne.”

2019.09.10 08:52:00

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Hazajött Amerikából, de csak azért, hogy áldozatra képes játékosokat keressen a Sporting Kansasnek.

2019.08.28 12:10:08

Légiósok KAMLER JÁNOS

„Amikor hétfőn Mainzba érkeztem, előtörtek az emlékek, annyi minden szép eszembe jutott.”

2019.08.27 23:39:39

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Felfoghatatlanul nagy a verseny, hatalmas a konkurencia.