Légiósok: Maradok a Werderben – Kleinheisler László

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.19. 17:53
Kleinheisler László, a magyar válogatott és a Werder Bremen labdarúgója visszatért német klubjához, ahol rögtön munkába is állt. Ennek kapcsán a radiobremen.de készített interjút a középpályással, melyben visszatekintettek az Eb-n mutatott szereplésére, valamint a játékos jövőjére is kitértek.

„Maradok a Werderben – szögezte le Kleinheisler László a radiobremen.de-nek adott interjúja elején. – Az Európa-bajnokság óta sokkal magabiztosabb vagyok, nagyon sok pozitív tapasztalatot szereztem. Remélem, ez segít, hogy több lehetőséget kapjak a csapatomban.”„Maradok a Werderben – szögezte le Kleinheisler László a radiobremen.de-nek adott interjúja elején. – Az Európa-bajnokság óta sokkal magabiztosabb vagyok, nagyon sok pozitív tapasztalatot szereztem. Remélem, ez segít, hogy több lehetőséget kapjak a csapatomban.”

A magyar válogatott a franciaországi Európa-bajnokságon meglepetésre egy Ausztria elleni sikerrel indított, ezen a mérkőzésen pedig Kleinheislert választották meg a mezőny legjobbjának. Emellett a német oldal azt is megjegyzi, a középpályás helyet kapott a francia napilap, a L'Équipe csoportmérkőzések után felállított álomcsapatában, olyan sztárok mellett, mint Gareth Bale vagy Luka Modric.

„Nagyon jó érzés volt. Büszke vagyok erre a díjra, remélem, lesz még esélyem ehhez hasonló sikereket elérni.”

A magyar középpályás csütörtökön csapattársaival együtt Ausztriába repül, ahol kőkemény edzőtábor vár a Werderre. A brémai klubnál sokan máris Zlatko Junuzovic utódjának tartják, ám Kleinheisler jelen pillanatban ezt nem tartja fontosnak.

„Most csak a felkészülésre fókuszálok, és várom a bajnoki nyitányt. A kemény edzések nem jelentenek számomra problémát, hiszen a pályán is szeretek keményen játszani.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik