Légiósok: Magasan ez karrierem csúcspontja – Gulácsi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.16. 11:04
Gulácsi Péter, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig magyar válogatott kapusa úgy érzi, karrierjének csúcspontja eddig magasan a jelenlegi szezon.

„Nem történik meg sokakkal az, hogy egyazon időszakban lesz a klubcsapatában első számú kapus, valamint a válogatottban is – idézi a 26 éves Gulácsi Péter szavait a fussball.news. – Egy héttel azt követően, hogy a Hoffenheim ellen kezdőként védtem a bajnokságban, a magyar válogatott meccsén is ott állhattam a kapuban, mint első számú kapus. A jelenlegi szezon egyértelműen a karrierem csúcspontja.”Gulácsi Péter szavait a fussball.news. – Egy héttel azt követően, hogy a Hoffenheim ellen kezdőként védtem a bajnokságban, a magyar válogatott meccsén is ott állhattam a kapuban, mint első számú kapus. A jelenlegi szezon egyértelműen a karrierem csúcspontja.”

A német portálnak Gulácsi felidézte pályafutása egy-egy emlékezetes pillanatát.

„Emlékszem, hogy tizennyolc évesen a Liverpool tartalékegyüttesében voltam. Január harmincegyedikén, az átigazolási időszak utolsó napján megkeresett Rafa Benítez menedzser, és azt mondta: »Pete, szeretnélek kölcsönadni a harmadosztályú Hereford Unitednak, hogy a felnőttek között is tapasztalatot szerezhess«.”

Mivel Gulácsinak nem volt autója, új együttesénél általában futva tette meg a távot az edzőpályáig.

„Az embereket olyannyira lenyűgözte, ahogy kezeltem az egész szituációt, hogy a Liverpool szerződést hosszabbított velem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik