Légiósok: ma éppen a Hamburgnak ajánlják Dzsudzsákot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.24. 09:06
null
Dzsudzsáknak nincs klubja, így várhatóan a válogatottba sem kap meghívót – a HSV jelenthetné a megoldást? (Fotó: Földi Imre, archív)
Tegnap a Premier League-ben szereplő Cardiff Citynek ajánlotta egy angol oldal Dzsudzsák Balázst, ma pedig egy hamburgi portál hozta szóba a magyar szélsőt a német másodosztályú HSV-val.

 

Most, hogy közeledik az átigazolási időszak vége, egyre több hír jelenik meg a magyar válogatott csapatkapitányáról, aki még mindig nem talált magának együttest.

A hsv24.de arról ír, hogy Dzsudzsák megfelelő helyettese lehetne az élvonaltól tavasszal búcsúzó Hamburgtól az Eintracht Frankfurtba távozó Filip Koszticsnak, illetve a nemrégiben súlyos térdsérülést szenvedő Jairónak.

„Körülnézünk a piacon és meglátjuk, mit tehetünk” – mondta a klub sportigazgatója, Ralf Becker, aki konkrét kiszemelteket nem említett.

Dzsudzsákot 2011-ben már szóba hozták egyszer a HSV-val, de akkor 14 millió euróért a PSV-ből az orosz Anzsi Mahacskalához igazolt. A transfermarkt.de jelenleg 3.5 millióra becsüli a 31 éves Dzsudzsák értékét, aki jelenleg szabadon igazolható, miután a szezon végén lejárt a szerződése az arab al-Vahdánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik