Légiósok: lengyel rivális nézte ki magának Lovrencsicset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.03. 14:17
Lengyel sajtóhírek szerint a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az alapszakasz 21. fordulóját követően a 4. helyen álló Pogon Szczecin nyári erősítései tervei között ott szerepel Lovrencsics Gergő neve is.

A címvédő, de jelenleg csak 6. helyen álló Lech Poznan 27 éves magyar válogatott szélsője 2012 óta futballozik a lengyel klubban, szerződése a nyáron jár le. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Lech még nem tárgyalt Lovrencsiccsel a szerződéshosszabbításról, és Olaszországból is volt már érdeklődés iránta. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Lech még nem tárgyalt Lovrencsiccsel a szerződéshosszabbításról, és Olaszországból is volt már érdeklődés iránta.

Amennyiben a Lech nem hosszabbít Lovrencsiccsel, úgy újabb klubok jelentkezhetnek érte. A Pogon Szczecin érdeklődéséről szóló hírt poznani, klub közeli forrásunk is megerősítette. A válogatott játékos azonban egyelőre nem kíván a jövőjét firtató kérdésekkel foglalkozni. Miután felépült korábbi sérüléséből, a téli felkészülés nyitányán már teljes értékű munkát végezhet, szeretne minél jobb tavaszt produkálni, hogy ott lehessen a nyári Európa-bajnokságon, most ez a legfontosabb a számára.

A poznaniakhoz kacsolódó másik friss hír – ami szintén érinti Lovrencsics Gergőt –, hogy lejárt a gambiai származású Muhamed Keita kölcsönadási ideje.

A norvég Stabaektől visszatérő, 25 éves támadó a tervek szerint a felkészülési időszakban meggyőzheti a szakmai stábot arról, hogy a tavasszal érdemes rá számítani. Sajtóhírek szerint a vezetők ezzel a döntésükkel leginkább az ősszel kevesebbet mutató futballistákat akarják megversenyeztetni. A cikkben három poznani játékos neve szerepel: Lovrencsicsé mellett Szymon Pawlowskié és Dariusz Formelláé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik