Légiósok: Korhut profin kezeli a pillanatnyi mellőzést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.01. 16:07
Korhut Mihály nélkül nyerte meg vasárnapi mérkőzését a Hapoel Beer-Seva az izraeli labdarúgó-bajnokságban. A magyar légiós nem volt tagja a meccskeretnek – izraeli lapinformációk szerint ennek több oka is volt.

Korhut Mihály kimaradásának egyik oka a posztvetélytárs Oren Biton remek formája – írja a Walla!, amely úgy értesült, hogy a magyar légiós természetesen csalódott a mellőzés miatt, de profin kezeli a helyzetet, teljes erőbedobással, a szokásos eltökéltségével edz, és várja, hogy újra esélyt kapjon.

A lap azt is írja, hogy bár az edzésmunkán nem kellett lazítani, a magyar játékost időről időre térdfájdalmak kínozzák. A csapat egészségügyi stábja azon dolgozik, hogy sikerüljön műtéti beavatkozás nélkül orvosolni a problémát – az alkalmankénti pihentetésben alighanem ez is szerepet játszik.

A tabellát 16 forduló után egypontos előnnyel vezető bajnokcsapat nagyon megizzadt az 1–0-s győzelemért: a cseh Tomás Pekhart a 92. percben szerezte a győztes gólt a hetek óta nyeretlen Hapoel Askelon otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik