Légiósok: Korhut Izraelen belül válthat klubot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.06. 08:34
Légióst igazolna, emiatt megválna néhány külföldi játékosától a Hapoel Beer-Seva labdarúgócsapata, amelynek magyar válogatott védőjét, Korhut Mihályt a szintén az izraeli élvonalban szereplő Hapoel Haifa szeretné megszerezni.

A One portál szerint a bajnokcsapat a héten szerződtette Hen Ezrát, a Beitar válogatott támadó középpályását, akitől nagyon sokat várnak. Ugyanakkor távozik a csapattól Mohammad Ghadir, aki a szezon második felében súlyos sérülést szenvedett, rá a következő szezontól nem számít a szakmai stáb.One portál szerint a bajnokcsapat a héten szerződtette Hen Ezrát, a Beitar válogatott támadó középpályását, akitől nagyon sokat várnak. Ugyanakkor távozik a csapattól Mohammad Ghadir, aki a szezon második felében súlyos sérülést szenvedett, rá a következő szezontól nem számít a szakmai stáb.

A klub szeretné megszerezni a 15-szörös szlovák válogatott Erik Sabót, akit a PAOK az elmúlt két szezonban kölcsönadott a Beitarnak. Azonban egyelőre nincs szabad légiós kvóta (az izraeli bajnokságban egy csapatban hat külföldi lehet), a vezetőség szeretné is eladni Korhut Mihály mellett a spanyol Isaac Cuencát és a szlovák Tomás Pekhartot.

 

sport1 on Twitter

אם קורהוט יתגמש, הפועל חיפה תפעל לצרפו. גאדיר וגוזלן מועמדים לתפוס את מקומו של של תורג'מן בשפיץ https://t.co/OICtwHpxx3



 

A lap szerint a Hapoel Beer Seva nem aggódik a magyar védő miatt, mert a 4. helyezett Hapoel Haifa (és két magyar NB I-es klub is) vinné.

De a másik két légiós esetében sokkal bonyolultabb a helyzet, ők ugyanis nem hajlandóak lemondani a fizetésükről. Pekhart iránt állítólag számos görög klub, többek között a Panioniosz is érdeklődik, de hivatalos ajánlat egyelőre még nem érkezett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik