Légiósok: Korhut visszatért, de újra le kellett cserélni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.19. 21:26
Korhut Mihály felépült, több mint három hét után újra pályára lépett a Hapoel Beer-Sevában az izraeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján. Kalmár Zsolt bemutatkozott a dán labdarúgó-bajnokságban: a télen szerződtetett magyar légiós csapata, a Bröndby 0–0-s döntetlent ért el az FC Köbenhavn elleni fővárosi derbin. Priskin Tamás győzelemnek, Futács Márkó döntetlennek, Koman Vladimir vereségnek volt részese vasárnap.

IZRAEL. Üröm az örömben, hogy az újra a kezdőcsapatba jelölt Korhut Mihály nem játszotta végig a Hapoel Haifa otthonában lejátszott, gólt nem hozó mérkőzést: a 74. percben le kellett cserélni – egyes helyi tudósítások szerint a válogatott védő fájdalmat érzett néhány héttel ezelőtti izomsérülése helyén.
23. FORDULÓ

Hapoel Haifa (8.)–Hapoel Beer-Seva (1.) 0–0IZRAEL. Üröm az örömben, hogy az újra a kezdőcsapatba jelölt Korhut Mihály nem játszotta végig a Hapoel Haifa otthonában lejátszott, gólt nem hozó mérkőzést: a 74. percben le kellett cserélni – egyes helyi tudósítások szerint a válogatott védő fájdalmat érzett néhány héttel ezelőtti izomsérülése helyén.
23. FORDULÓ

Hapoel Haifa (8.)–Hapoel Beer-Seva (1.) 0–0

SZLOVÁKIA. Priskin Tamás 25 percet játszott a Slovanban, amely kétgólos győzelmet aratott a Tatran Presov vendégeként Eperjesen. A guineai Seydouba Soumah az utolsó húsz percben szerezte a két gólt, a 65. percben becserélt Priskin fejelhette volna a harmadikat, de nem sikerült kihasználnia a helyzetét. A Slovan a tabella második helyén áll, lemaradása kilenc pont a zsolnaiak mögött.
20. FORDULÓ

Tatran Presov (11.)–Slovan Bratislava (2.) 0–2

DÁNIA. Kalmár Zsolt a 75. percben lépett pályára csereként a Bröndbyben, amely a második helyen áll a tabellán, lemaradása kilencpontnyi az éllovas FCK-tól.
22. FORDULÓ

FC Köbenhavn (1.)–Bröndby (2.) 0–0

HORVÁTORSZÁG. Futács Márkó csapata, a Hajduk döntetlennel kezdte a tavaszi szezont. A magyar támadó kezdőként lépett pályára a vasárnapi spliti derbin, akadt gólhelyzete is, de nem tudott a kapuba találni.
21. FORDULÓ
RNK Split (9.)–Hajduk Split (3.) 1–1

TÖRÖKORSZÁG. Koman Vladimir kezdőként a 69. percbeli lecseréléséig volt pályán az Adanasporban, amely hazai pályán 5–1-re kikapott a négy forduló óta nyeretlen Osmanlisportól. Komant 1–4-nél cserélte le edzője. Az Adanaspor több mint három éve szenvedett legutóbb ilyen súlyos vereséget.
21. FORDULÓ
Adanaspor (17.)–Osmanlispor (9.) 1–5

SVÁJC. Vécsei Bálint kispados volt a Luganóban, amely döntetlennel tér haza a sereghajtó Vaduz otthonából.
21. FORDULÓ
Vaduz (10.)–Lugano (7.) 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik