Légiósok: Kleinheisler Kelet-Európában köthet ki – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.06.18. 09:24
null
Kleinheisler Kelet-Európában folytathatja pályafutását (Fotó: Werderstube.de)
Kleinheisler Lászlónak nincsen jövője a Werder Bremen labdarúgócsapatában, írja a klubhoz közel álló Werderstube.de portál, megerősítve a korábbi sajtóhíreket.

 

A magyar válogatott középpályást hiába köti 2019-ig szerződés, várhatóan el- vagy kölcsönadja a klub. A portálnak Frank Baumann, a Werder Bremen sportigazgatója megerősítette, hogy Kleinheisler Keleten folytatja, és bár a végcélt nem árulta el, annyit hozzátett, Magyarországnál is keletebbre szerződik.

A középpályás 2016 januárjában igazolt a brémaiakhoz, 13 mérkőzésen egyszer volt eredményes (hatszor szerepelt a Bundesligában, egyszer a Német Kupában), majd előbb a Darmstadt, később a Ferencváros vette kölcsön.

A Werderstube.de úgy jellemezte, mint egy fáradhatatlan harcost, aki ritkán felelt meg a taktikai követelményeknek.

A Nordwest-Zeitung csütörtöki cikkében a belga Standard Liege-t emelte ki, mint lehetséges célpont, a Bild korábban azt írta, Lengyelországból, Belgiumból, Angliából és Görögországból is érdeklődtek iránta. Ezek azonban nem kelet-európai célpontok, így a 90min.de portál állhat közelebb az igazsághoz, amely ukrán és orosz érdeklődőről ír.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik