Légiósok: Király remek ember, nem akarom elveszíteni - Moniz

Vágólapra másolva!
2014.08.19. 08:40
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságot két vereséggel kezdő 1860 München vezetőedzője, Ricardo Moniz a Holstein Kiel ellen megnyert Német Kupa-mérkőzés után is leszögezte, szeretné, ha Király Gábor maradna a csapatnál.

A Ferencváros korábbi holland trénere már korábban is utalt rá, nem szívesen válna meg a Fulham által csábított rutinos magyar kapustól, szándékát pedig most nyomatékosította.már korábban is utalt rá, nem szívesen válna meg a Fulham által csábított rutinos magyar kapustól, szándékát pedig most nyomatékosította.

„Nem akarom elveszíteni, nem engedjük el. Nagyra értékelem Királyt, jót beszélgettem vele” – mondta a harmadosztályú Holstein Kiel elleni 2–1-es siker után Moniz, aki valószínűleg a hétvégi bajnokin is csak a cserék közé jelöli tapasztalt kapuvédőjét.

„Luxusproblémával nézek szembe kapusposzton. Annak van értelme, ha a kispadon egy tapasztalt kapus foglal helyet, de szemmel látható, hogy Gábor nem érzi jól magát a cserék között. Remek ember, nem szeretném elveszíteni” – szögezte le a holland szakember.

A német másodosztály 3. fordulójában az 1860 München pénteken az újonc Heidenheim vendége lesz, Király több mint két év után mulaszthat ismét bajnokit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik