Légiósok: kapaszkodjunk meg – itt bukkant fel Futács neve!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.10. 12:46
null
Alighanem Futács Márkó is jót mulat a híren (Fotó: Hajduk Split)
Futács Márkó, a Hajduk Split magyar labdarúgója is kapott szavazatot a spliti polgármester-választáson – derült ki a Jutarnji List című horvát lap hétvégén megjelent elemzéséből.

 

A szavazat természetesen érvénytelen volt, hiszen a Hajduk színeiben horvát gólkirályi címet szerző labdarúgó nem szerepelt a kinyomtatott szavazólapokon – Futács Márkó nevét alighanem egy helyi futballszurkoló firkantotta oda a cédulára.

Splitben szokatlanul magas, mintegy tízszázaléknyi volt az érvénytelen szavazatok aránya a helyhatósági választások június közepi második fordulójában. Az elemzés azt kutatta, a voksolók miként fejezték ki elégedetlenségüket a versenyben maradt két jelölttel szemben.

Sokan megrongálták a szavazólapot, rajzoltak rá, üzentek rajta vicceset és kevésbé vicceset – és voltak, akik harmadik jelöltet javasoltak: a városban rendkívül népszerű Futácsé mellett egyebek mellett Rihanna, Michael Jordan, Kim Dzsong Un, Harry Potter, Batman, Spongya Bob, továbbá a nemrégiben elhunyt bolgár labdarúgó, Trifon Ivanov nevét írták a cédulákra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik