Légiósok: Kalmárék rangadót nyertek; ikszelt a DAC

Vágólapra másolva!
2017.03.19. 22:58
László Csaba csapata, a dunaszerdahelyi DAC gól nélküli döntetlent játszott a Spartak Trnavával (Nagyszombat) a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján. Vida Kristopher kezdőként a 92. percig volt a pályán, míg Kocsis Gergő nem kapott játéklehetőséget.

Kalmár Zsolt csapata, a második helyezett Bröndby a harmadik helyen álló Lyngbyt fogadta a dán élvonalban. A magyar játékos kezdőként kapott lehetőséget, együttese pedig 1–0-s hátrányból, Kamil Wilczek mesterhármasával fordított, végül pedig 3–2-re nyert. Kalmár a 78. percig volt a pályán, 2–1-es hazai vezetésnél cserélte le az edzője.Kalmár Zsolt csapata, a második helyezett Bröndby a harmadik helyen álló Lyngbyt fogadta a dán élvonalban. A magyar játékos kezdőként kapott lehetőséget, együttese pedig 1–0-s hátrányból, Kamil Wilczek mesterhármasával fordított, végül pedig 3–2-re nyert. Kalmár a 78. percig volt a pályán, 2–1-es hazai vezetésnél cserélte le az edzője.

A Hapoel Beer-Seva Korhut Mihállyal a soraiban 4–0-ra kiütötte a Maccabi Haifát az izraeli bajnokság felsőházi rájátszásának első körében.

SZLOVÁKIA, 24. FORDULÓ
DAC (7.)–Spartak Trnava (5.) 0–0
Vida Kristophert a 92. percben cserélte le László Csaba, Kocsis Gergő végig a kispadon ült. Mervó Bence sérülés miatt nem volt a keret tagja.

DÁNIA, 26. FORDULÓ
Bröndby (2.)–Lyngby (3.) 3–2
Kalmár Zsoltot a 78. percben, 2–1-es hazai vezetésnél cserélte le a Bröndby vezetőedzője.

LENGYELORSZÁG, 26. FORDULÓ
Korona Kielce (8.)–Cracovia Kraków (15.) 3–0
Lechia Gdansk (4.)–Legia Warszawa (2.) 1–2
Litauszki Róbertet a Cracovia nem nevezte a mérkőzésre. Nagy Dominik végig a kispadon ült a Legiában.

IZRAEL, FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 1. FORDULÓ
Hapoel Beer-Seva (1.)–Maccabi Haifa (6.) 4–0
Korhut Mihály végigjátszotta a találkozót.

SVÁJC, 25. FORDULÓ
Lugano (6.)–Young Boys (2.) 0–2
A luganóiak nem nevezték Vécsei Bálintot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik