Légiósok: Kalmár Zsolt elmondta, hogy látja a jövőjét

Vágólapra másolva!
2016.06.28. 12:04
Kalmár Zsolt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipzignél kezdi meg a felkészülési időszakot.

Kalmár – akinek lipcsei szerződése 2019-ben jár le – a tavaszt az FSV Frankfurtban töltötte, amely kiesett a másodosztályból. A következő szezont az első osztályba feljutó RB Leipzignél kezdi meg.

„Jövő héten megyek vissza Lipcsébe, orvosi felmérések, tesztek lesznek, utána kezdjük meg a felkészülést – mondta Kalmár a Győr+ Tv-nek. – Biztosan ott kezdem meg a felkészülést, utána döntünk a jövőmről, hogy kellek-e a Lipcsének vagy sem, esetleg kölcsönadnak-e.”

„Nem tudom pontosan megmondani, mi lesz velem, de mindent megteszek érte, hogy bekerüljek a csapatba. Nem lenne csalódás, ha német másodosztályú klubhoz kerülnék, de ha így alakul, remélem, olyan együttesben játszhatok, amelyik a feljutásért küzd.”

A magyar légiós az FSV Frankfurtnál jó benyomást tehetett frankfurti edzőjére, Tomas Oralra.Német sajtóhírek alapján korábban már beszámolhattunk arról, hogy a szakember a Bundesliga 2-ben középcsapatnak számító Karlsruhe edzője lesz, és magával viheti Kalmárt. Quaschner iránt ugyancsak másodosztályú érdeklődések futottak be Lipcsébe.

A két lipcsei játékos távozását erősíti, hogy Timo Werner érkezik a nyáron az immár élvonalbeli klubhoz, aki csatárként vagy támadó középpályásként bevethető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik