Légiósok: Kádár Tamás Moszkvában köthet ki – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.26. 22:18
Lengyel sajtóhír szerint a Lech Poznan magyar válogatott hátvédje, Kádár Tamás közel áll ahhoz, hogy az orosz Lokomotiv Moszkvában folytassa pályafutását.

Mint ismert, a 26 éves magyar védő a Poznan engedélyével meghosszabbíthatta nyári szabadságát, hogy nyugodtan tárgyalhasson egy meg nem nevezett kérővel. Olaszországból a Palermo és a Nagy Ádámot megszerző Bologna érdeklődéséről lehetett olvasni. Kádár aztán múlt héten visszatért, és edzésbe állt Poznanban, de nem lépett pályára a hétvégi, Zaglebie Lubin elleni bajnokin. Mint ismert, a 26 éves magyar védő a Poznan engedélyével meghosszabbíthatta nyári szabadságát, hogy nyugodtan tárgyalhasson egy meg nem nevezett kérővel. Olaszországból a Palermo és a Nagy Ádámot megszerző Bologna érdeklődéséről lehetett olvasni. Kádár aztán múlt héten visszatért, és edzésbe állt Poznanban, de nem lépett pályára a hétvégi, Zaglebie Lubin elleni bajnokin.

A poznan.sport.pl most arról ír, Kádár iránt komoly ajánlat érkezett Oroszországból. A lap úgy tudja, hogy a Lokomotiv Moszkva nézte ki magának, amelynél a Leicester City által megkörnyékezett horvát Vedran Corlukát pótolhatja. Állítólag Kádár már Moszkvában is járt, és megegyezett a személyes feltételekben a Lokomotivval, valamint a két klub is közel áll a megállapodáshoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik