Légiósok: Kádár reagált a klubváltásáról szóló hírekre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.17. 13:23
Kádár Tamás, a Lech Poznan magyar válogatott védője megtörte a csendet, s Instagram-oldalán üzent a szurkolóknak az elmúlt hetekben a távozásával kapcsolatban felröppenő hírekre.

„Egyelőre semmi konkrétummal sem tudok szolgálni, ami a lehetséges átigazolásom illeti, de ne higgyetek el minden pletykát, amit az újságban olvastok vagy az emberektől hallotok” – írta közösségi oldalán Kádár Tamás, hozzátéve, bármi megtörténhet.Kádár Tamás, hozzátéve, bármi megtörténhet.

i cannot say anything about my transfer yet,but dont beileve everything what you read on papers or hear something from people..thank you!!Kádi! #makeithappen

Mint ismert, Lengyelországban az elmúlt hetekben több, egymásnak ellentmondó hír is megjelent Kádárral kapcsolatban. Előbb már-már biztosra vette a lengyel sajtó, hogy a Lech Poznan magyar válogatott védője az ukrán Dinamo Kijevhez szerződik, majd néhány napja már arról szóltak a cikkek, hogy csökkent az esélye az átigazolásának.

A játékos maradását erősítheti az a tény is, hogy Kádár is szerepel a Lech ciprusi edzőtáborba utazó 26-os keretében, tehát továbbra is számolhat vele Nenad Bjelica vezetőedző.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik