Légiósok: Kádár nem játszott – közelít a Dinamóhoz?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.22. 07:19
Miután a Lech Poznan magyar válogatott védője, Kádár Tamás is elutazott a lengyel csapat ciprusi edzőtáborába, úgy tűnt, továbbra is számol vele a szakmai stáb. Szombaton viszont kihagyta az orosz élvonalbeli Ufa elleni edzőmeccset (0–0), ami után a wyborcza.pl lengyel portál ismét feltette a kérdést: közeleg a védő átigazolása?

A wyborcza.pl szerint Kádár azért nem játszott az orosz élvonalban 8. helyen álló Ufa elleni gól nélküli döntetlen alkalmával, mert nem akart kockáztatni a szakmai stáb, nehogy megsérüljön.

A cikk azt állítja, hogy a Kádárért már korábban bejelentkező Dinamo Kijev továbbra is tárgyal a Lech Poznannal a védő szerződtetéséről, két-két és fél millió euró között lehet a 27 éves magyar futballista átigazolási díja, de az ukrán klub csak azután tud fizetni, hogy értékesítette az ötmillió euróra taksált horvát Domagoj Vidát, akivel kapcsolatban már jeleztük a török Galatasaray érdeklődését.

A wyborcza.pl szerint ugyanakkor Kádár szombati pihentetése már egyértelműen azt jelezheti, hogy célegyenesbe értek az egyeztetések, hiszen a korábbi felkészülési találkozókon még játszott a magyar védő. A lengyel forrás azt is kifejti, milyen opciói lehetnek a Lechnek Kádár pótlására.

A poznaniak négy nap múlva egyébként az Újpesttel is megmérkőznek Cipruson, nagy kérdés, hogy akkor Kádár még a Lech játékosa lesz-e.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik