nemzetisport.hu 2020.02.29 08:56 Frissítve: 2020.03.02 22:19

Légiósok: Kádár helyett francia világbajnokot igazoltak az oroszok

Mint ismeretes, pénteken eldőlt, hogy Kádár Tamás a kínai Santung Lunengben folytatja pályafutását. A játékos képviselője, Varga Sándor azóta orosz forrásban elmondta, miért nem Oroszországba szerződött a védő.

Kádár Tamás helyett Adil Ramit (jobbra) vitte a Szocsi (Fotók: AFP)

 

Amikor kiderült, hogy az 57-szeres válogatott Kádár Tamás a Dinamo Kijevnél szóváltásba került az edzőjével, Olekszij Mihajlicsenkóval, és a második csapathoz száműzték, az ukrán sajtó szinte biztosra vette, hogy az orosz élvonalba szerződik. Akkor elsősorban a Dinamo Moszkvát emlegették mint lehetséges kérőt, de korábban már a Zenittel is kapcsolatba hozták a védőt.

 
Kádár Tamás még nem tudja, mikor utazhat Kínába – interjú

„A Zenit-történet két évvel ezelőtti. A szentpéterváriak érdeklődtek, de konkrétumokig nem jutottunk el – idézi pénteki cikkében a moszkvai székhelyű championat.com Kádár Tamás menedzserét, Varga Sándort. – Ugyanez volt most a helyzet a Dinamóval és a Szocsival is. A kettő közül a Szocsi tűnt komolyabbnak, személyesen is egyeztettem a klubbal, de időközben szerződtették Adil Ramit.”

Az FK Szocsi múlt héten ingyen szerződtette a 34 éves francia világbajnokot a török Fenerbahcétól. Kádár kínai szerződését pénteken jelentették be, a Transfermarkt szerint 3 millió eurót fizet érte a Santung Luneng.

2020.03.26 15:37:01

Légiósok nemzetisport.hu

A Red Bull Salzburg válogatott középpályása együtt készül az úszóedzővel.

2020.03.20 09:00:49

Légiósok KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN, TOKICS MÁTÉ

Az RB Leipzig kapusa volt a Nemzeti Sport Instagramon indított videointerjú-sorozatának újabb vendége.

2020.03.09 22:31:43

Légiósok SZ. M.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.