Légiósok: Kádár beszélt a kútba esett orosz lehetőségéről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.03. 21:46
Mint arról beszámoltunk, Kádár Tamás iránt élénken érdeklődött az orosz Lokomotiv Moszkva labdarúgócsapata, ám az átigazolás végül nem valósult meg. Ezt erősítette meg a magyar válogatott védője, akit elkeserített, hogy nem jött össze a klubváltás.

„Nem akarok erről beszélni – mondta a fejét rázó Kádár Tamás a poznan.sport.pl-nek. – El kellett volna igazolnom, de még mindig itt vagyok. Igazak a Lokomotiv Moszkva érdeklődéséről szóló információk, ajánlatot tettek értem, minden rendben volt.”„Nem akarok erről beszélni – mondta a fejét rázó Kádár Tamás a poznan.sport.pl-nek. – El kellett volna igazolnom, de még mindig itt vagyok. Igazak a Lokomotiv Moszkva érdeklődéséről szóló információk, ajánlatot tettek értem, minden rendben volt.”

A sajtóhírek szerint az oroszok 2.5 millió eurót ajánlottak Kádárért, ám a Lokomotivnál változás történt a sportigazgatói pozícióban, így a tárgyalások elakadtak.

„Én vagyok az utolsó ember, aki tudja az okokat, hogy miért szakadtak meg a tárgyalások. Nem tudom, mi történt. Annyit mondtak, hogy a Lokomotivnál a klubon belül történt valamilyen probléma.”

A magyar védő azt is elmondta, a sikeres Európa-bajnoki szereplés után váltani szeretett volna egy magasabb szinten lévő csapatra, ám hogy ez – egyelőre – meghiúsult, továbbra is a Lech Poznannal készül.

„Mit csinálhatnék? Edzek, hogy elérjem az optimális edzettségi állapotom, és várom, hogy mi történik még az átigazolási időszak zárásáig.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik