Légiósok: Juhász keletre a pénzért menne, de nem oda vágyik

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2012.05.18. 13:06
Amint arról beszámoltunk, sajtóhírek szerint a Besiktas 2.5 millió eurót is kész kifizetni Juhász Rolandért, az Anderlecht magyar védőjéért. A játékos menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, Törökország mellett Ukrajnából, Németországból és Angliából is vannak érdeklődések, de konkrét ajánlatot még egyik klub sem tett.

„Érdeklődés több helyről van, folynak különböző beszélgetések a háttérben, de ez kevés, konkrét ajánlat kell, márpedig az egyelőre nincs″ – nyilatkozta az NSO-nak Juhász Roland menedzsere, Filipovics Vladan a Besikats érdeklődése kapcsán.Filipovics Vladan a Besikats érdeklődése kapcsán.

Juhászt az elmúlt hetekben a törökök mellett az ukrán Dnipro Dnipropetrovszkkal és a német Mönchengladbachhal boronálták össze.

„Csapatneveket nem említenék, de az igaz, hogy Ukrajnából, Törökországból, Németországból és Angliából is érdeklődtek már Juhász iránt, de mivel élő szerződése van, így először az Anderlechttel kell tárgyalni. Ha az ajánlatot egy keleti – ukrán vagy török – csapat teszi, akkor elsősorban a pénz dönthet, de nem ez a fő szempont, hanem a szakmai előrelépés, ami Németországban vagy Angliában lenne biztosított. Ezért először is ebben a két országban gondolkodunk, ha lesz ajánlat a Premier League-ből vagy a Bundesligából, akkor az biztosan előnyt élvez majd, még akkor is, ha kevesebb összegről szól, mint mondjuk egy ukrán vagy török ajánlat″ – tette hozzá a játékosügynök.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik