Légiósok: José Gomes is ajánlotta Balázs Benjámint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.05. 09:52
Az NB II-es Kaposvártól a portugál élvonalba igazoló Balázs Benjámin a Nemzeti Sportnak beszélt arról, hogyan kötött ki a Guimaraesnél. Elmondta, hogy a Videoton korábbi vezetőedzőjének, José Gomesnek is kikérték a véleményét a Vitóriánál.

„A Rákóczinál lejárt a szerződésem, és úgy voltam vele, itt az ideje, hogy máshol is kipróbáljam magam – nyilatkozta Balázs Benjámin, aki 141 élvonalbeli mérkőzés után igazolt a portugál bajnokságba. – Június elején azzal hívtak fel a Guimaraestől, volna-e kedvem náluk folytatni a pályafutásomat. Szerencsére a tárgyalások sikerrel jártak, így szerdán Portugáliába utaztam, és már alá is írtam. Egyelőre egy évre szól a megállapodásom, de a klubnak opciója van a hosszabbításra.”

„Tisztában voltak vele, hogy korosztályos válogatott voltam, láttak rólam felvételeket, de úgy tudom, a Videoton korábbi vezetőedzője, José Gomes véleményét is megkérdezték, valamint a klub korábbi futballistájánál, Dragóner Attilánál is érdeklődtek rólam" – nyilatkozta a középpályás a kiválasztásával kapcsolatban.

BALÁZS A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN FELELEVENÍTI PÁLYAFUTÁSA KORAI KAPOSVÁRI ÉVEIT, ÉS ARRÓL IS BESZÉL, MILYEN POSZTON SZÁMOLNAK VELE A PORTUGÁLOK.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik