Légiósok: ismét hírbe hozták Dzsudzsákot a Lazióval

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.22. 13:41
null
A lap még képet is mellékelt Dzsudzsák Balázsról a róla szóló mai cikkéhez
Ismét Dzsudzsák Balázsról cikkezik a római Il Messaggero, amely szerint a Lazio ezen a nyáron is a kiszemeltjei között tartja számon a Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsőjét.

A Laziónál bennfentes információkkal rendelkező lap „Vadászat egy Gervinhóhoz hasonló típusú játékosra” cikke szerint a római klub gyors szélsőt keres, aki a jobb és a bal oldalon is bevethető, és erre a posztra lenne az ideális megoldás Dzsudzsák szerződtetése.

AZ INTER ÉS A LIVERPOOL IS „ÉRDEKLŐDÖTT”

Az elmúlt években több nagy klubbal is szóba hozták Dzsudzsák Balázst, még amikor a PSV-ben, az Anzsi Mahacskalában vagy a Dinamónál játszott.

Olaszországból a Lazio mellett az Internazionale és a Juventus is képbe került, Angliából a Liverpool, az Arsenal, a Fulham, a West Ham és az Everton érdeklődését dokumentálták ilyen-olyan formában, míg a Bundesligából a Hamburg és a Leverkusen, a Ligue 1-ből a Lille, a Primera Divisiónból pedig a Valencia lett legalább egyszer megemlítve, mint esetleges kérő.

Közülük a legkomolyabb érdeklődést a Liverpool, az Inter és a Hamburg mutatta, s jelen állás szerint a Lazio is kitartó kérőnek tűnik.

Az Il Messaggero szerint a moszkvaiakkal 2015 nyaráig szerződésben álló Dzsudzsák 10 millió eurós kivásárlási árából sikerrel alkudhat a Lazio, mert Dzsudzsák nem fog szerződést hosszabbítani, így ha a Dinamo keresni akar az eladásából, ezen a nyáron még viszonylag jó áron megteheti.

A lap szerint a Lazio már azóta figyeli a 27 éves magyar labdarúgót, hogy a PSV Eindhovennél játszott, s bár többször is tett kísérletet a szerződtetésére, eddig mindig túllicitálták, vagy túl magas árat kértek érte.

Amíg az Il Messaggero azt írja, Dzsudzsák megszerzése lenne az ideális forgatókönyv, a B- és a C-terv is megvan, méghozzá Jonathan Pitroipa, a Rennes Burkina Fasó-i légiósa, illetve Jonathan Biabiany, a Parma korábbi U21-es francia válogatott játékosa személyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik