Légiósok: Husztit keresztszalag-szakadással műtötték meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.02. 12:02
null
Huszti Szabolcs korábbi csapattársa posztolta az augsburgi képet (Fotó: Weibo)
Véget ért Huszti Szabolcs idénye. A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (CSL) szereplő Csangcsun Jataj 34 éves magyar játékosa Németországban, egészen konkrétan Augsburgban térdműtéten esett át – derül ki korábbi csapattársa, Jang Hszü bejegyzéséből. A játékos menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítette, a szélsőt sérülés miatt meg kellett operálni.

 

Pedig nagyszerűen alakult a szezon a magyar futballista számára, Huszti Szabolcs négy gólt és négy gólpasszt jegyzett a bajnokságban, sőt, az első 17 fordulóban csak Ezequiel Lavezzi (32) adott pontrúgásokból több kulcspasszt Husztinál (23).

A 18. fordulóban azonban jött a sajnálatos sérülés, és a kínai lapok azt gyanítják, könnyen lehet, hogy a műtét miatt az idényben már pályára sem léphet.

Ezt a futballista menedzsere, Filipovics Vladan is megerősítette érdeklődésünkre.

A játékosügynök elmondta, Huszti Szabolcs keresztszalag-szakadást szenvedett, ami után Németországban megoperálták a térdét, ebben a szezonban már nem léphet pályára – vagyis 2017-ben már nem futballozhat –, hiszen az idény novemberig tart a kínai élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik