Légiósok: „Husztinál nem zárható ki az országváltás”

Vágólapra másolva!
2014.05.11. 09:22
Parádés góllal zárta az idényt Huszti Szabolcs, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban tizedik helyen végző Hannover magyar labdarúgója. Huszti a Freiburg elleni (3–2) találkozó első gólját szerezte, és szépen zárt le egy kiváló idényt. Nem véletlen, hogy a német sajtó esetleges távozásáról ír, amelyet menedzsere, Filipovics Vladan is megerősített. Hozzátette, a középpályás esetében az országváltás sem elképzelhetetlen.

„Még egy plusz egy évig él Szabi szerződése a Hannovernél, de bevallottan azért dolgozunk, hogy klubot váltson a nyáron, mert van benne annyi, hogy még egy szinttel feljebb is megállja a helyét – mondta a Nemzeti Sportnak Filipovics Vladan. – Szeret Németországban játszani, csak a Hannovernél jobb Bundesliga-csapatok nem biztos, hogy hajlandók kifizetni az érte kért összeget. Nem zárható ki az országváltás.”Filipovics Vladan. – Szeret Németországban játszani, csak a Hannovernél jobb Bundesliga-csapatok nem biztos, hogy hajlandók kifizetni az érte kért összeget. Nem zárható ki az országváltás.”

Huszti 132 mérkőzést játszott a Bundesligában, 36 gólt szerzett és 41 gólpasszt adott ezeken a találkozókon. A 31 éves középpályás értékét hárommillió euróra teszi a transfermarkt.de.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik