Légiósok: „Hülye sérülést szenvedtem” - mondja a fél évre kidőlt Leandro

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.13. 08:01
Mint arról beszámoltunk, súlyos térdsérülését követően meg kellett műteni Leandro de Almeidát, a magyar labdarúgó-válogatott Cipruson légióskodó balhátvédjét. A rutinos futballista operációja jól sikerült, de a keresztszalag-szakadást követően hosszú rehabilitáció és legalább fél év kihagyás vár rá.

„Elnézést, de nem tudok másképp fogalmazni, egyszerűen hülye sérülést szenvedtem – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Leandro de Almeida, a ciprusi Omonia Nicosia 32 esztendős védője. – Az Anorthoszisz otthonában játszottunk bajnoki mérkőzést, a félpályánál próbáltam labdát szerezni, de a becsúszáskor alám fordult a jobb térdem – éreztem, hogy nagy a baj... Sok vér volt a térdemben, így néhány napig nem lehetett biztosan megmondani, mi a gond. Beszéltem Pintér Attila szövetségi kapitánnyal, aki felajánlotta, hogy segít, így hazautaztam, s Abkarovits Géza megműtött Székesfehérváron. Atroszkópos beavatkozással megállapította, amitől tartottam, vagyis hogy elszakadt a keresztszalagom, utána újabb műtétre került sor. Legalább jól sikerült.”Leandro de Almeida, a ciprusi Omonia Nicosia 32 esztendős védője. – Az Anorthoszisz otthonában játszottunk bajnoki mérkőzést, a félpályánál próbáltam labdát szerezni, de a becsúszáskor alám fordult a jobb térdem – éreztem, hogy nagy a baj... Sok vér volt a térdemben, így néhány napig nem lehetett biztosan megmondani, mi a gond. Beszéltem Pintér Attila szövetségi kapitánnyal, aki felajánlotta, hogy segít, így hazautaztam, s Abkarovits Géza megműtött Székesfehérváron. Atroszkópos beavatkozással megállapította, amitől tartottam, vagyis hogy elszakadt a keresztszalagom, utána újabb műtétre került sor. Legalább jól sikerült.”

A tizenegyszeres válogatott hátvéd felépülése körülbelül fél évet vesz igénybe.

„Sajnálom, hogy megsérültem, jó szezon van mögöttem, a csapat az ötödik helyen áll a bajnokságban és biztosan indul az Európa-ligában – folytatta. – Lehet, nem Magyarországon, hanem Brazíliában folytatom a rehabilitációt, a térdgép után következhet a gyógytorna. Nem tudom, mit hoz a jövő, az Omoniához még egy évig köt a szerződésem. Jelenleg az a legfontosabb, hogy minél hamarabb felépüljek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik