Légiósok: Holman, Lovrencsics és Dzsudzsák is kezdett

Vágólapra másolva!
2015.01.20. 18:56
Eredményes napot zártak a klubcsapatukkal Törökországban felkészülési mérkőzést játszó magyar légiósok. Holman Dávid és Lovrencsics Gergő a Lech Poznanban győztes csapatban volt kezdő; Dzsudzsák Balázs a Dinamo Moszkvában kapott egy félidőt a Ludogorec ellen 1–1-re végző Dinamo Moszkvában; Korcsmár Zsolt a második 45 percet játszotta végig a svájci ellenfelét 3–0-ra legyőző Greuther Fürthben.

A Lech Poznan a Ferencvárostól a napokban egy évre kölcsönvett Holman Dáviddal és Lovrencsics Gergővel a kezdőcsapatában lépett pályára a török bajnokság 13. helyén álló Eskisehirspor ellen. Az antalyai mérkőzést 1–0-ra lengyelek nyerték a finn Kasper Hämäläinen 27. percben szerzett góljával.Holman Dáviddal és Lovrencsics Gergővel a kezdőcsapatában lépett pályára a török bajnokság 13. helyén álló Eskisehirspor ellen. Az antalyai mérkőzést 1–0-ra lengyelek nyerték a finn Kasper Hämäläinen 27. percben szerzett góljával.

Holman a szünetig játszott, Lovrencsicset a 61. percben cserélték le. A két magyar a 4–2–3–1-es Lech-felállás támadó sorának két szélén kapott szerepet, de az első félidő utolsó negyedórájában a Lech honlapjának tudósítása szerint Holmant előretolt ékként is kipróbálta a Lech edzői stábja.

Szintén Törökországban Dzsudzsák Balázs is kezdőként szerepelt a bolgár Ludogorec ellen játszó Dinamo Moszkvában, amely az első félidőben veszélyesebb volt ellenfelénél. Dzsudzsák aktív szerepet vállalt a moszkvai támadásokból, de a vezető gólban nem vállalt szerepet: Kevin Kuranyival szemben elkövetett szabadrúgásból Mathjieu Valbuena juttatta vezetéshez a Dinamót.

A Ludogorec a második félidőre átalakított Dinamo (Dzsudzsák helyére Jurij Zsirkov állt be) ellen egyenlített, s 1–1-gyel zárult a

A német másodosztályú Greuther Fürth a svájci élvonal 5. helyén álló Thunnal találkozott Belekben, ahol 3–0-ra legyőzte ellenfelét. Korcsmár Zsolt a második félidőben volt a pályán a német csapatban, amely ebben a 45 percben egy góllal növelte 2–0-s félidei előnyét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik