Légiósok: nagy fordítás a végén, gólpassz Korhuttól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.14. 22:28
Az utolsó negyedórában szerzett gólokkal győzött 3–1-re Korhut Mihály csapata, a Hapoel Beer-Seva a sereghajtó Hapoel Raanana vendégeként az izraeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának szombati játéknapján. Mint korábban beszámoltunk róla, Holman Dávid (Slovan) és Vadócz Krisztián (Kitchee) góllal segítette csapatát.

A hazaiak 1–0-ra vezettek, amikor a 77. percben Korhut Mihály beadásából Isaac Cuenca befejelte az egyenlítő gólt. A vendégek a 83. és a 87. percben szerzett gólokkal vitték el a három pontot. A magyar védő végigjátszotta a mérkőzést.Korhut Mihály beadásából Isaac Cuenca befejelte az egyenlítő gólt. A vendégek a 83. és a 87. percben szerzett gólokkal vitték el a három pontot. A magyar védő végigjátszotta a mérkőzést.

Korhuték gyengén kezdték a bajnokságot, de a legutóbbi négy fordulóban tíz pontot szereztek.

LIGAT HA'AL, 7. FORDULÓ
Hapoel Raanana (14.)–Hapoel Beer-Seva (4.) 1–3
Az élcsoport: 1. Hapoel Haifa 17 pont, 2. Maccabi Netanja 11 (6), 3. Beitar 11 (6), 4. Hapoel Beer-Seva 11 (6)

 

SZLOVÁKIA. Holman Dávid góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Slovan hazai pályán 3–2-re legyőzze a Tatran Presovot a 12. forduló szombati játéknapján. Győzött Marco Rossi csapata, a dunaszerdahelyi DAC is.

Az előző két fordulóban csupán egy pontot szerző Slovan hátrányba került az eperjesiek ellen, a meccset végigjátszó Holman a 30. percben egyenlített, és bár a második játékrész elején újra a vendégek szereztek vezetést, a pozsonyiak Jakub Mares duplájával fordítottak.

A dunaszerdahelyiek a második félidőben szerzett gólokkal győztek a Zólyombrézó vendégeként. Kalmár Zsolt végig a pályán volt a DAC-ban – Tomás Huk az ő szabadrúgása után juttatta vezetéshez a Rossi-csapatot a 65. percben –, Vida Kristopher kispados volt, az egy hete felkészülési mérkőzésen megsérülő Mervó Bencét nem nevezték.

FORTUNA LIGA, 12. FORDULÓ
Podbrezová (10.)–DAC (3.) 0–2
Slovan Bratislava (2.)–Tatran Presov (11.) 3–2
Az élcsoport: 1. Spartak Trnava 30 pont, 2. Slovan 25, 3. DAC 24

 

HONGKONG. Vadócz Krisztián gólja is kellett ahhoz, hogy a Kitchee 2–1-re legyőzze a Tájpou legénységét. A meccset végigjátszó magyar légiós a 66. percben, egy szögletet követően fejelte az egyenlítő gólt, a győztes találat a 89. percben született.

PREMIER LEAGUE, 5. FORDULÓ
Kitchee–Tájpou 2–1
Az élcsoport: 1. Kitchee 10 pont (4 mérk.), 2. Pegasus 10 (4), 3. Southern District 9, 4. Tájpou 8

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik