Légiósok: Holman duplázott, de egyelőre nem a Lechben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.28. 12:46
A lengyel sajtó újabb interjút készített Holman Dáviddal, a Ferencváros kölcsönjátékosával, aki a téli átigazolási időszakban a Lech Poznanhoz szerződött. A magyar korosztályos válogatott támadó szabadidős elfoglaltságairól és a klubváltás hátteréről is beszélt, valamint elárulta, a pálya mely pontján érzi magát a legjobban.

„A Lech Poznanban megtehetem a következő lépést a pályafutásomban. Először játszom külföldi csapatban, a családom és a barátnőm sincs mellettem, nehéz döntést kellett meghoznom, de jól választottam. Ilyen a profi futballista élete, készen állok rá” – mondta Holman a gwizdek24.se.pl-nek.

„Támadó középpályás vagyok, de a pálya jobb és bal oldalán is szeretek játszani. Az edző dönti el, mely poszton tudok a legtöbbet segíteni a csapatnak, a lényeg, hogy mindig száz százalékot nyújtsak” – szögezte le a 21 éves játékos, aki szabadidős elfoglaltságairól is szót ejtett.

„Számomra a családom a legfontosabb, nagyon elkötelezett vagyok iránta. Hívő ember lévén szoktam templomba járni, Isten kiemelt helyet foglal el az életemben” – mondta Holman, aki szeret horgászni és vadászni, de a videojátékoknak sem tud ellenállni.

„Amikor Lovrencsics Gergővel legutóbb játszottunk, akkor a magyar válogatottal három nullára megvertük a lengyeleket. Két gólt szereztem, ezt a teljesítményt szeretném a Lechben is megismételni” – tette hozzá az utánpótlás-válogatott futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik