Légiósok: hideg zuhany Nagy Dominik csapatánál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.19. 20:33
Nagy Dominik csapata, a Legia Warszawa meglepetésre 3–1-re kikapott hazai pályán a Ruch Chorzówtól a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 22. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A Ferencvárostól télen szerződtetett Nagy Dominik kispados volt, ezúttal sem lépett pályára – lengyelországi bajnoki bemutatkozása továbbra is várat magára.Nagy Dominik kispados volt, ezúttal sem lépett pályára – lengyelországi bajnoki bemutatkozása továbbra is várat magára.

A bennmaradásért harcoló Ruch alig ötven perc alatt háromgólos előnyt szerzett, és bár a 76. percben emberhátrányba került, a Legia ezt csak a szépítés erejéig tudta kihasználni Miroslav Radovic révén.

A Legia – amely a téli átigazolási időszakban elveszítette a góllövőlistát még mindig vezető Nikolics Nemanját (13) – a mostanit megelőző nyolc fordulóban egyszer sem kapott ki. A varsói csapat az idei három tétmeccsén csupán két gólt szerzett.

A kora esti Cracovia–Pogon mérkőzésen Gyurcsó Ádám végig a pályán volt a vendégcsapatban, amely egy ponttal indult haza. A hazai együttes nem nevezte Litauszki Róbertet a meccsre.

LENGYELORSZÁG, 22. FORDULÓ
Legia Warszawa–Ruch Chorzów 1–3
Cracovia Kraków–Pogon Szczecin 1–1
Az élcsoport: 1. Lechia Gdansk 43 pont, 2. Jagiellonia 42, 3. Legia 38, …7. Pogon 30, …12. Cracovia 25, …15. Ruch 19

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik