Légiósok: Hajnal Tamás szakított az Ingolstadttal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.27. 09:00
A német másodosztályú Ingolstadtnál már régóta nem számolnak a 33 éves magyar középpályással, Hajnal Tamással, akivel megszületett az egyezség az élő szerződésének megszüntetéséről, így az 59-szeres válogatott labdarúgó immár szabadon igazolható.  
Hajnal Tamás szakított az Ingolstadttal
Hajnal Tamás szakított az Ingolstadttal
Hajnal Tamás szakított az Ingolstadttal
Hajnal Tamás szakított az Ingolstadttal
Hajnal Tamás szakított az Ingolstadttal

Hajnal a hónap elején arról beszélt a Nemzeti Sport Online megkeresésére, hogy folyamatban van a szerződésének felbontása az Ingolstadtnál. Értesüléseink szerint az egyezség mára megszületett a felek között, amelynek értelmében közös megegyezéssel megszüntették a középpályás szerződését. Ezt a német másodosztályú klub is bejelentette.

„Nagyon örülök, hogy sikerült megoldást találni, így új fejezetet nyithatok a karrieremben. Várom az új kihívásokat" – idézi Hajnalt az Ingolstadt honlapja.

Thomas Linke sportigazgató szerint Hajnal profihoz méltóan kezelte a kialakult helyzetet, a klub nevében pedig további sikereket kívánt neki.

Hajnal 2013-ban szerződött a Stuttgarttól az Ingolstadthoz, amelynek színeiben kilenc bajnokin egy gólt szerzett. A 33 éves, 55-szörös válogatott Hajnal korábban a Borussia Dortmundban és a VfB Stuttgartban is játszott. Azt egyelőre nem tudni, hogy Hajnal hol folytatja, de mivel szabadon igazolhatóvá vált, így az idő nem sürgeti.

Magyarországról még Pintér Attila idejében a Győri ETO-tól keresték, télen pedig a Ferencvárossal hozták hírbe a fővárosi klub szurkolói oldalai.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik