nemzetisport.hu 2020.07.02 15:11 Frissítve: 2020.07.02 15:55

Légiósok: Ha komolyan vehető a megkeresés, akkor átbeszéljük – Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a Figyelőnek adott interjújában a következő évek tervei mellett az osztrák mindennapokról és a hazai futballfejlesztések nyújtotta lehetőségekről is beszélt.

Szoboszlai Dominik topcsapatba vágyik (Fotó: Török Attila)

 

„Ha lesz egy klub, amelyik engem akar és hajlandó ennyi pénzt kifizetni értem, akkor örülni fogok, hogy elértem valamit. Az édesapámmal, Szoboszlai Zsolttal és a menedzseremmel, Esterházy Mátyással azt a célt tűztük ki, hogy jussak el az öt európai topliga valamelyikének öt legjobb csapata közé, legyen az angol, német, olasz, spanyol vagy a francia bajnokság” – mondta Szoboszlai Dominik.

„Ha nemcsak tapogatózó az érdeklődés, hanem komolyan vehető a megkeresés, akkor leülünk a menedzseremmel és átbeszéljük. Ha jó lehetőségnek tűnik az átigazolás és tetszik a klub filozófiája, illetve el tudjuk képzelni a helyem a csapat struktúrájában, akkor eljuthatunk odáig, hogy a kérő tesz egy ajánlatot, amit aztán mérlegelhet a klub is, én is.”

Arra a kérdésre, hogy érdemes volt-e Magyarországon az elmúlt tíz évben ennyi pénzt költeni futballfejlesztésekre, azt felelte a 19 éves futballista, hogy bár már kint van külföldön, természetesen örül, hogy jobbak itthon a körülmények, mint korábban bármikor.

„Az infrastruktúra most már adva van, az akadémiák felszereltsége nem marad el a nyugat-európaiaktól, minden feltétel megvan ahhoz, hogy újra sikeres legyen a magyar foci.”

A teljes anyagot megtekintheti ide kattintva.

2020.07.30 12:31:48

Légiósok P. K.

„Szeretek kockáztatni a pályán, mert így tudom megmutatni, nem félek senkitől és semmitől.”

2020.07.26 14:20:53

Légiósok BOROS MIKLÓS (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Sepsiszentgyörgy ezzel visszacsúszott a 11. helyre, de előnye még így is öt pont az osztályozós Poli Iasival szemben.

2020.07.25 21:41:58

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Pályafutása során a negyedik kontinensen rúgja a labdát.