Légiósok: Gyurcsó gyönyörű csavarással talált be – videó

Vágólapra másolva!
2018.04.14. 22:11
null
Gyurcsó Ádámnak (jobbra) jót tett, hogy a Hajduk edzője becserélte Futács Márkót (Fotó: Twitter/Hajduk Split)
Gyurcsó Ádám egy gyönyörű góllal és egy kiharcolt tizenegyessel járult hozzá a Hajduk Split 3–0-s győzelméhez az Inter Zapresic ellen a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban 29. fordulójában.

A mérkőzés még gól nélküli döntetlenre állt, amikor az 58. percben Futács Márkó beállt, majd egy perccel később Gyurcsó Ádám pompás csavarásával megszerezték a vezetést a vendégek – igaz, a labda picit felperdült az egyik hazai védő lábán.

Tíz perccel később a magyar szélső buktatásáért tizenegyest kapott a Hajduk, Mijo Caktas higgadtan értékesítette, majd a horvát középpályás újabb találatával beállította a 3–0-s végeredményt. A spliti együttes hátránya továbbra is nyolc pont a listavezető Dinamo Zagreb mögött.

Gyurcsó gólja és kiharcolt tizenegyese

A szlovák bajnokságban a DAC hazai pályán 3–1-re legyőzte a Zilinát, ezzel megszilárdította a második helyét Holman Dávid csapata az egymás után második vereségét elszenvedő Slovan Bratislava előtt. A dunaszerdahelyiek első gólját Vida Kristopher készítette elő.

HORVÁTORSZÁG, 1. HNL
29. FORDULÓ

Zapresic–Hajduk Split 0–3
Hajduk Split: Gyurcsó Ádám gólt szerzett és tizenegyest harcolt ki, majd a 78. percben lecserélték; Futács Márkó az 58. percben állt be

SZLOVÁKIA, FORTUNA LIGA
FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 5. FORDULÓ

Slovan Bratislava–Trencín 1–3
Slovan: Holman Dávid végigjátszotta a mérkőzést
DAC–Zilina 3–1
DAC: Vida Kristopher végigjátszotta a meccset, és gólpasszt adott; Kalmár Zsolt a 64. percig volt a pályán, és sárga lapot kapott; Mervó Bence kimaradt a mérkőzéskeretből

OLASZORSZÁG, SERIE B
35. FORDULÓ

Palermo–Cremonese 1–1
Palermo: Balogh Norbertet nem cserélték be

SVÁJC, SUPER LEAGUE
29. FORDULÓ
Lugano–Thun 1–1
Lugano: Vécsei Bálint az 52. percben lépett pályára

UKRAJNA, PREMJER-LIGA
27. FORDULÓ (RÁJÁTSZÁS, 5. FORDULÓ)
Sahtar Doneck–Dinamo Kijev 0–1
Dinamo Kijev:Kádár Tamás sérült, nem nevezték

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik