Légiósok: Guzmics elismerte, „voltak már megkeresések”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.03. 10:30
null
Guzmics még nem látja, mit hoznak számára a következő hetek (Fotó: AFP)
Guzmics Richárd akkor is boldog lesz, ha marad a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Wisla Kraków együttesénél, de tudja, a sikeres Európa-bajnoki szereplés után több csapat is érdeklődik iránta.

„Nem tudnám megmondani, mi lesz velem – reagált a jövőjével kapcsolatos kérdésre Guzmics a Nemzeti Sportnak. – Voltak már megkeresések, de ez nem meglepő egy Európa-bajnokság után. Sok múlik azon, mit tervez velem a klubom. Még egy évig szerződés köt a Wislához, vagyis ha a vezérkar szeretne pénzt kapni értem, most kellene értékesítenie.”

„Ha olyan lehetőség adódik, amely előrelépéssel kecsegtet, aligha mondanék nemet, noha remekül érzem magam Krakkóban. Az igazság az, hogy nyerő helyzetben vagyok. Akkor is boldog leszek, ha maradok, s akkor is, ha erősebb csapatba szerződhetek.”

„Sohasem feledem, milyen sokat köszönhetek mostani csapatomnak. Jó közegbe, szép városba kerültem, a magánéletem rendeződött, egyenesbe jöttem Lengyelországban. A saját bőrömön tapasztaltam, milyen a profi világ. A sors semmit sem adott ajándékba, mindenért keményen meg kellett küzdenem.”

GUZMICS RICHÁRD AZ EURÓPA-BAJNOKSÁG ÉLMÉNYEIRŐL BŐVEBBEN BESZÉL A NEMZETI SPORT VASÁRNAPI SZÁMÁBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik