Légiósok: Gulácsi csapata is érdeklődik Guzmics iránt – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.10. 09:16
A lengyel Sportowy Magazyn a Wisla Kraków lehetséges távozóiról ír, és cikkében megemlíti a csapat magyar válogatott hátvédjét, Guzmics Richárdot is.

Mint a lap megjegyzi, a magyar válogatott a franciaországi foci Eb egyik szenzációját szolgáltatta azzal, hogy Izland, Portugália és Ausztria előtt megnyerte a csoportját. A mieinknél megbízható teljesítményt nyújtott Guzmics Richárd, aki iránt ezért megnőtt az érdeklődés. A cikkben Bundesliga-csapatokról írnak, a friss feljutó RB Leipziget pedig név szerint is megemlítik. Ha megvalósulna az átigazolás, akkor újabb magyar játékossal bővülne a lipcseiek kerete. Mint ismert, Gulácsi Péter és a kölcsönből visszatérő Kalmár Zsolt is a klub kötelékébe tartozik. cikkben Bundesliga-csapatokról írnak, a friss feljutó RB Leipziget pedig név szerint is megemlítik. Ha megvalósulna az átigazolás, akkor újabb magyar játékossal bővülne a lipcseiek kerete. Mint ismert, Gulácsi Péter és a kölcsönből visszatérő Kalmár Zsolt is a klub kötelékébe tartozik.

Guzmics a Nemzeti Sportnak a közelmúltban elismerte, hogy már voltak megkeresések, de akkor sem lesz szomorú, ha ki kell töltenie a még egy évig tartó szerződését Krakkóban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik