Légiósok: Gisdol reméli, Szalai lesz a Hoffenheim Lewája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.26. 20:33
Markus Gisdol, a német élvonalbeli Hoffenheim labdarúgócsapatának vezetőedzője bízik abban, hogy Szalai Ádám a döcögős szezonkezdet után megtalálja góllövőcipőjét, és Robert Lewandowski vagy Bas Dost nyomdokaiba lép.

„Számos alkalommal történt már olyan, hogy sokáig tartott, mire egy játékos újra formába lendül egy klubváltás után. Bas Dost sem találta eleinte a helyét a Wolfsburgban, de Robert Lewandowskinak sem ment az első évében a Dortmundban. Szalainak először a fejében kell rendet tennie, el kell lazulnia” – mondta Gisdol. Gisdol.

Dost első negyvenegy meccsén tizenkét gólt szerzett a Wolfsburgban, a 2014–2015-ös bajnoki évadban azonban megtáltosodott: tizenegy mérkőzés után tizenegy találatnál jár. Lewandowski első harminchárom szereplésén mindössze nyolc gólt szerzett Németországba érkezését követően, azóta viszont minden idényében legalább húsz bajnoki találattal végzett.

Szalai Ádám tizenhatszor lépett pályára a tabella hetedik helyén álló Hoffenheimben, és négy gól szerepel a neve mellett. A magyar válogatott támadó szombaton (15.30) korábbi klubja, a Mainz ellen javíthat a mérlegén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik