Légiósok: Gazdag gólpasszt adott, Sallóiék ikszeltek

Vágólapra másolva!
2023.06.04. 07:15
null
Gazdag Dániel gólpasszt adott, ismét nyert a Union (Fotó: Getty Images)
Gazdag Dániel gólpasszt adott az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának vasárnapi játéknapján a Philadelphia Union CF Montreal elleni, 3–0-ra megnyert mérkőzésén, míg Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City 1–1-es döntetlent játszott a Vancouver Whitecaps otthonában.

A Keleti főcsoport harmadik helyén álló Philadelphia Union a tizedik helyezett Montreal elleni hazai meccsén Julián Carranza révén már a 12. percben megszerezte a vezetést, melyet még a szünet előtt a dán Mikael Uhre duplázott meg, majd a fordulás után, a 61. percben Gazdag Dániel átadása után Carranza két védőn is megpattanó lövésével alakult ki a 3–0-s Philadelphia-győzelem.

A Philadelphia sorozatban negyedik győzelmét aratta és harmadik helyen áll a főcsoportban.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA (GAZDAG GÓLPASSZA 3:58-TÓL)



A Nyugati konferencia 12. helyén álló, Sallói Dánielt foglalkoztató Sporting Kansas City a hatodik helyezett Vancouver Whitecaps otthonában Alan Pulido góljával a 20. percben szerzett vezetést. A vendéglátó ugyan nem sokkal később szerzett egy les miatt érvénytelenített gólt, de sokáig nem tudta bevenni a Kansas City kapuját. Aztán a hajrában mégis pontot mentett a Whitecaps Ryan Gauld büntetőjével, így Sallói Dánielék kezéből kicsúszott két pont.

EGYESÜLT ÁLLAMOK
MLS
Philadelphia Union–CF Montreal 3–0

Philadelphia: Gazdag Dániel végigjátszotta a mérkőzést, a harmadik gólt ő készítette elő
Vancouver Whitecaps–Sporting Kansas City 1–1
Sporting KC: Sallói Dániel
végigjátszotta a mérkőzést

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik