Légiósok: „Futni mindenki képes, de Kalmár Zsolt…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.15. 11:36
Alexander Zorniger, a dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bröndby vezetőedzője rendkívül pozitívan nyilatkozott Kalmár Zsoltról, a gárda magyar válogatott játékosáról.

Mint megírtuk, a dán kiírásban Kalmár Zsolt 81 percet kapott a már bajnok Köbenhavn otthonában szereplő Bröndbyben, amely vasárnap 1–0-ra kikapott.Kalmár Zsolt 81 percet kapott a már bajnok Köbenhavn otthonában szereplő Bröndbyben, amely vasárnap 1–0-ra kikapott.

Alexander Zorniger a vereség ellenére is büszke volt csapatára.

„Egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet, talán ezért is tudok mosolyogni annak ellenére is, hogy kikaptunk. Rengeteg helyzetünk volt, küzdöttünk, megizzasztottuk az ellenfelünket, büszke vagyok a fiúkra” – értékelt Zorniger a meccs után a TV3-nak.

A szakember külön kiemelte a 81. percig pályán lévő Kalmárt.

„Ő az, aki a labdával is tud bánni. Futni mindenki képes – egy négyéves kisfiú is tud szaladni, mint ahogy egy nyolcvanéves ember is, tehát nyilván egy huszonegy éves játékosnak sem lesz ezzel problémája. De ami Kalmár Zsolt képességeit illeti a labdával, azok egyre jobbak és jobbak, folyamatosan fejlődik, még az összecsapások közben is. Kell még neki egy kis idő, de megmutatta, mit tud, azt, amit vártunk tőle, amikor szerződtettük.”

DÁNIA, SUPERLIGA
FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 7. FORDULÓ

Köbenhavn–Bröndby 1–0
Az élcsoport: 1. Köbenhavn 81 (már bajnok), 2. Bröndby 62, 3. Lyngby 49

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik