Légiósok: Futács visszatért, majd beindult a gólgyártás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.14. 19:59
Futács Márkó csapata, a Hajduk Split hazai pályán 3–0-ra nyert a sereghajtó Cibalia ellen a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának pénteki játéknapján.

A magyar csatár a 60. percben csereként, még gól nélküli állásnál lépett pályára. Két percre rá Jefferson törte meg a gólcsendet, majd az utolsó öt percben még kétszer mattolta ellenfelét a spliti együttes, így végül könnyed, 3–0-s sikert aratott. Futács Márkó két meccs után tért vissza a pályára, hiszen előbb eltiltása, majd a legutóbbi fordulóban betegsége miatt nem volt kerettag. A Hajduk tudósítása szerint a magyar játékos kétszer is közel járt a gólszerzéshez, ám előbb a gólvonalról vágták ki a kísérletét, majd milliméterekkel célt tévesztett. Futács Márkó két meccs után tért vissza a pályára, hiszen előbb eltiltása, majd a legutóbbi fordulóban betegsége miatt nem volt kerettag. A Hajduk tudósítása szerint a magyar játékos kétszer is közel járt a gólszerzéshez, ám előbb a gólvonalról vágták ki a kísérletét, majd milliméterekkel célt tévesztett.

Az ukrán élvonal felsőházában a Dinamo Kijev 1–0-ra nyert a mögötte álló Zorja Luhanszk otthonában, így megerősítette második helyét a tabellán. Kádár Tamás, a kijeviek magyar válogatott hátvédje végigjátszotta a találkozót.

A francia másodosztályban Bese Barnabás 25. tétmérkőzésén lépett pályára a Le Havre színeiben, csapata azonban nem ajándékozta meg, miután 2–0-ra kikapott a büntetőt is hibázó Amienstől.

HORVÁTORSZÁG, 28. FORDULÓ
Hajduk Split (3.)–Cibalia (10.) 3–0
Futács Márkó a 60. percben, gól nélküli állásnál lépett pályára.

UKRAJNA, FELSŐHÁZ, 3. FORDULÓ
Zorja Luhanszk (3.)–Dinamo Kijev (2.) 0–1
Kádár Tamás végigjátszotta a mérkőzést.

FRANCIAORSZÁG, LIGUE 2, 33. FORDULÓ
Amiens (6.)–Le Havre (10.) 2–0
Bese Barnabás végigjátszotta a találkozót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik