BOROS MIKLÓS 2019.06.11 17:55 Frissítve: 2019.06.13 12:34

Légiósok: „Életemben nem találkoztam ilyen játékossal” – korábbi edzője Langról

Megszólalt Dan Petrescu, a román bajnok CFR edzője Lang Ádám szerződésbontásának ügyében. A kolozsvári csapattal két bajnoki címet nyerő tréner azt állítja: a játékos nem volt hajlandó részt venni a mérkőzések előtti összetartásokon.

Dan Petrescu nem volt elragadtatva Lang Ádámtól (Fotó: gsp.ro)

 

„Amikor visszatértem, s megnéztem a felvételeket, majd minden mérkőzésen, amelyen Lang játszott, az ő hibájából szerzett gólt az ellenfél. Ez volt a fő oka annak, hogy nem játszott. Ugyanakkor életemben nem találkoztam olyan játékossal, aki azt mondja az edzőjének, hogy nem akar az edzőtáborban ülni. Ez hihetetlen” – mondta Petrescu, akinek második kolozsvári időszaka alatt Lang csupán két Román Kupa-találkozón kapott szerepet, miközben az idény azt megelőző részében 22 tétmeccsen lépett pályára.

Petrescu szerint csupán azért szólalt meg a magyar védő kapcsán, mert zavarták a játékos ügynökének, Illés Zoltánnak a nyilatkozatai, aki szakmai szempontból elfogadhatatlannak nevezte az edző döntését.

A CFR szakvezetője azt is hozzátette: voltak Langnál jobb védői a keretben.

2020.07.01 19:37:32

Légiósok NAGY ZSOLT, NAGY-PÁL TAMÁS, TÖRÖK ATTILA (Dunaszerdahely), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Dunaszerdahely 1–1 után hiába dolgozott ki ellenfelénél több helyzetet, két gólt kapott a hajrában.

2020.06.28 16:33:21

Légiósok K. T. I.

A háromgólos hazai siker mellé ehhez a Wolfsberger győzelme is kellett a LASK Linz otthonában. Szoboszlai újabb gólpasszt adott.

2020.06.27 08:33:27

Légiósok SMAHULYA ÁDÁM

„Sok pluszmunkát végeztem az elmúlt hónapokban, ez így lesz a jövőben is, de profi futballistaként szerintem ez a minimum.”