Légiósok: elérkezett Nagy Dominik nagy pillanata

Vágólapra másolva!
2017.03.12. 20:19
Legalábbis az első nagy pillanata: a Ferencvárostól szerződtetett Nagy Dominik vasárnap este bemutatkozott a lengyel labdarúgó-bajnokságban. Csapata, a Legia Warszawa győzelemmel köszöntötte (1–0 hazai pályán a Wisla Kraków ellen).

Nagy Dominik a kispadon kezdett, ő volt az első becserélt játékos a hazaiaknál – igaz, így is csak a 81. perctől lehetett a pályán. A magyar légiós az Ajax elleni El-visszavágón is a kispadon ült, így mindent figyelembe véve a vasárnapi az első hivatalos mérkőzése volt a Legia mezében. Nagy Dominik a kispadon kezdett, ő volt az első becserélt játékos a hazaiaknál – igaz, így is csak a 81. perctől lehetett a pályán. A magyar légiós az Ajax elleni El-visszavágón is a kispadon ült, így mindent figyelembe véve a vasárnapi az első hivatalos mérkőzése volt a Legia mezében.

A varsóiak egymás után a második bajnokijukon szereztek három pontot, a Pogon Szczecin viszont már négy forduló óta nyeretlen.

A szczeciniek – akiknek soraiban Gyurcsó Ádám végigjátszotta a mérkőzést – kétszer is vezettek, de a 65. perctől emberhátrányban játszva örülniük kellett az egy pontnak is a sereghajtó Leczna otthonában.

LENGYELORSZÁG, 25. FORDULÓ
Vasárnapi mérkőzések

Legia Warszawa–Wisla Kraków 1–0
Górnik Leczna–Pogon Szczecin 2–2
Az élcsoport: 1. Jagiellonia 48 pont, 2. Lech Poznan 47, 3. Lechia Gdansk 46, 4. Legia Warszawa 45, …7. Wisla Kraków 34, 8. Pogoń Szczecin 32, …16. Górnik Leczna 22

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik