Légiósok: egyre valószínűbb, hogy Tőzsér az angol másodosztályban folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.22. 16:08
A Nemzeti Sport Online az elmúlt hetekben már több cikkben is jelezte, hogy a legutóbb kölcsönben a Watfordban futballozó, de a Parma csődje miatt az angol élvonalba feljutó klubtól is távozó középpályás az angol másodosztályban folytathatja pályafutását. Ezt érdeklődésünkre a válogatott játékos menedzsere, Filipovics Vladan is megerősítette.

Az angol sajtóban legutóbb két másodosztályú csapat, a Burnley és a Leeds United jelent meg Tőzsér Dániel lehetséges kérői között.

Korábban az izraeli Maccabi Tel-Avivval is hírbe hozták a szabadon igazolható középpályást, de ezt a lehetőséget Filipovics Vladan, Tőzsér ügynöke bő egy héttel ezelőtt cáfolta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére. Akkor azt is mondta, hogy az angol másodosztály reális lehetőségnek tűnik – ezt most is megerősítette.

„Csapatnevekkel nem tudok szolgálni, de azt meg tudom erősíteni, hogy továbbra is az angol másodosztályból van a legélénkebb érdeklődés Tőzsér Dániel iránt, most ez a vonal tűnik a legesélyesebbnek, néhány napon belül talán már konkrét fejlemény is lehet az ügyben" – reagált az NSO-nak az angol sajtóhírekre Filipovics.

Ez azt is jelenti, hogy Tőzsér bajnokságot nem vált – hiszen legutóbb is a Championshipben futballozott –, csak csapatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik